Over Businesskans

Altijd een professioneel team aan uw zijde

Met een gedreven team met ervaring in verschillende facetten van de vastgoedwereld, zetten wij ons dagelijks in voor onze opdrachtgevers. Samen gaan we voor het beste resultaat, van een verkoopproces tot het taxeren van uw zakelijk vastgoed, niets is voor ons te gek!

Arnoud de Jong

NVM makelaar taxateur en eigenaar van Busineskans.nl bedrijfshuisvesting. Al bijna 25 jaar actief in de makelaardij en als sinds 2005 eigen ondernemer. Met businesskans.nl bedrijfshuisvesting zie ik grote kansen voor degenen die deels de eigen regie willen houden in de verkoop en verhuur van hun bedrijfspand, maar toch de begeleiding van een deskundig makelaarskantoor wensen. Hiermee maakt Businesskans.nl echt het verschil met de gevestigde bedrijfsmakelaars. Ik hoop van harte dat we u hierbij kunnen helpen.

Uw makelaar:

“Met businesskans.nl bedrijfshuisvesting zie ik grote kansen voor degenen die deels de eigen regie willen houden in de verkoop en verhuur van hun bedrijfspand.”

Tygo van Ee

Mijn naam is Tygo van Ee, woonachtig in Stolwijk en sinds september weer actief op het ‘oude nest’. Na mijn stageperiode in 2020 ben ik tot aan mijn afstudeerperiode betrokken geweest bij de werkzaamheden van de woningmakelaardij.

Inmiddels hebben we grote stappen gezet in het vormen van Businesskans Bedrijfshuisvesting, waar ik onder andere taxaties uitwerk, bezichtigingen uitvoer, de social media vormgeef en de acquisitie op me neem. Wellicht kom ik u dus binnenkort tegen op een kennismakingsgesprek of een bezichtiging!

Uw makelaar:

“Wellicht tref ik u binnenkort op een kennismakingsgesprek of een bezichtiging!”

Francien de Jong-Lammerts

Sinds twee jaar ben ik actief op het makelaars secretariaat. Ik zorg voor de ondersteuning van de makelaars en ben vaak het eerste aanspreekpunt tussen opdrachtgevers en potentiële huurders of kopers. Het is super mooi als we een goede match weten te maken en iedereen tevreden is. Ik hoop u snel te mogen spreken!

Uw makelaar:

“Het is super mooi als we een goede match weten te maken en iedereen tevreden is.”

Wat kunnen we voor u betekenen?

Een aanvraag is altijd vrijblijvend en kosteloos.
× Hoe kan ik u helpen?